Steun ons

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Bidden

Het zou fijn zijn als u voor dit project wilt bidden. Als u onze nieuwsbrief met gebedspunten wilt ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar dit mailadres.

 

Verspreiden

U kunt ook meehelpen om de brochures te verspreiden. Een aantal ideeën om deze brochures te verspreiden, kunt u vinden op de pagina "Verspreiding".

Wilt u de brochures verspreiden in een Bilbebelt dorp, waar veel mensen wonen die tot de doelgroep van dit project behoren, wilt u dan a.u.b. contact opnemen met ons via een e-mail naar dit mailadres. De brochures verstrekken wij gratis.

Als u mee wilt helpen om de brochures uit te delen op beurzen of braderieën, dan kunt u dit laten weten via dit mailadres.

 

Gift geven

Als u een gift wilt geven, wilt u dan a.u.b. een e-mail sturen naar dit mailadres.

Alle giften worden voor 100% besteed aan het project 'Ben ik wel uitverkoren?'. Er zijn geen overhead kosten en ieder die meewerkt aan dit project doet dit pro Deo.

 

Sponsoren

U kunt dit project of een bepaalde activiteit (bijvoorbeeld de kosten van de verspreiding in een bepaald dorp of de huur van een stand of kraam op een reformatorische gezinsbeurs) ook sponsoren. Wilt u hiervoor a.u.b. contact opnemen met ons via dit mailadres.

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

 


 

Copyright
De tekst van deze website mag vrij gedownload en gekopieerd worden om door te geven aan anderen, mits deze ongewijzigd wordt overgenomen, met vermelding van deze website.