Bestellen

Via de boekhandels

De brochures (elk gewenst aantal) zijn gratis verkrijgbaar of te bestellen bij vrijwel alle christelijke boekhandels in Nederland. Zoekt u een christelijke boekwinkel bij u in de buurt, dan kunt u deze vinden via deze sites: 
https://www.byblos.nl/winkels/ 
https://www.christelijkeadressengids.nl/winkels/boekwinkels/
Behalve de boekhandels die vermeld staan op deze sites zijn er nog meer christelijke boekhandels waar de brochures 'Ben ik wel uitverkoren?' verkrijgbaar zijn.

 

De boekhandels kunnen de brochures bestellen via uitgeverij Merweboek.

Het ISBN- nummer van de Bijbelstudieversie is: 9 789057 984952

Het ISBN- nummer van de Jongereneditie is: 9 789057 984785.

Het ISBN- nummer van de Engelstalige Bijbelstudie versie is: 9 789057 984969.

De Engelstalige youth edition heeft geen ISBN- nummer. U kunt hiervoor bij bestelling aangeven: "Engelstalige youth edition What if I'm not chosen?"


Omdat wij de brochures graag gratis willen blijven aanbieden, vragen wij u om als dit voor u mogelijk is, de brochures te bestellen via de boekhandels. Op deze manier kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden.

Als dit niet lukt, wilt u dit dan a.u.b. aan ons doorgeven? We kijken dan of we hiervoor een oplossing kunnen vinden. 

De brochures verstrekken we gratis, ook als u een groter aantal bestelt, mits deze worden verspreid onder de doelgroep van dit project. (Als u dit wilt, mag u evt. wel een gift geven voor dit project.)
 

Meenemen tijdens evenementen

Op de pagina 'Nieuws' vermelden wij aan welke gezinsbeurzen of evenementen wij deelnemen. De brochures zijn ook (gratis) verkrijgbaar op deze beurzen of evenementen bij onze kraam. Als u een groter aantal wilt meenemen vanaf één van de evenementen, wilt u dit dan a.u.b. vooraf aan ons doorgeven via dit mailadres? We zorgen er dan voor dat we voldoende brochures meenemen.

 


 

Copyright
De tekst van deze website mag vrij gedownload en gekopieerd worden om door te geven aan anderen, mits deze ongewijzigd wordt overgenomen, met vermelding van deze website.