1. Ben ik wel uitverkoren?

 

Ben ik wel uitverkoren? Deze vraag stelt de Bijbel ons niet, dus je hoeft daar niet over na te denken. Toch kan het zijn dat deze vraag bij jou leeft en dat je ook rondloopt met andere vragen, zoals: “Ik wil wel een kind van God zijn, maar kan dat ook voor mij?” Je denkt misschien dat het geen zin heeft om erom te bidden als je toch niet uitverkoren bent. Of je wilt graag geloofszekerheid, maar je blijft zo twijfelen en je bent bang dat jij jezelf bedriegt voor de eeuwigheid. Je bent misschien bang dat je voor eeuwig verloren gaat omdat je niet tot de uitverkorenen behoort, of je denkt dat je moet wachten totdat God jou bekeert.

Weet je, er zijn duizenden jongeren van jouw leeftijd die precies dezelfde vragen hebben. Juist voor jullie is deze brochure geschreven, om te kijken wat de Bijbel zegt over de vraag: ben ik wel uitverkoren? Het antwoord op die vraag kun je namelijk zeker weten, hoe jong je ook bent.

Je kunt dit boekje achter elkaar lezen, maar je kunt het ook als een dagboekje gebruiken. In elk hoofdstuk staan één of meerdere Bijbelteksten, een stukje uitleg en als afsluiting iets om over na te denken.

We hopen en bidden dat deze brochure voor jou tot zegen zal zijn!

Misschien heb je dit boekje gekregen maar worstel jij niet met de vraag of je wel uitverkoren bent. Of misschien heb je dit boekje al. Zou je dit boekje dan a.u.b. door willen geven aan iemand die wel iets aan dit boekje zou kunnen hebben? Alvast hartelijk bedankt hiervoor!

Gods zegen toegewenst!


 

Copyright
De tekst van deze website mag vrij gedownload en gekopieerd worden om door te geven aan anderen, mits deze ongewijzigd wordt overgenomen, met vermelding van deze website.